Jonatan
Potřebné ingredience
54dkg jablek, 18dkg cukr krupice, 12dkg puding (3bal.), 1 vanilkový cukr, 84dkg vody, piškoty
Postup přípravy
Jablka pokrájíme, puding rozmícháme v trošce studené vody a s ostatními surovinami (kromě piškotů) dáme do hrnce a uvaříme kaši.
Do formy naskládáme piškoty, na ne navršíme hmotu a takto střídáme až do spotřebování hmoty.
Můžeme použít dortovou formu nebo formu na srnčí hřbet.
Necháme v lednici vychladit.
Krájíme porce a zdobíme šlehačkou.
Do formy naskládáme piškoty, na ne navršíme hmotu a takto střídáme až do spotřebování hmoty.
Můžeme použít dortovou formu nebo formu na srnčí hřbet.
Necháme v lednici vychladit.
Krájíme porce a zdobíme šlehačkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé