Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

PEČENÉ MASÍČKO

0.0
PEČENÉ MASÍČKO

Potřebné ingredience

MASO NA PEČENÍ

Postup přípravy

Jakékoliv pečené maso( vepř,kuř,divočina) naskládat do skleniček (bez kosti) tak do 3/4 skleničky zaplnit. Zalít trochou štávy z pečení.Pak zavíčkovat šroubovacím víčkem a vlnit v mikrovlnce na 700W-skleničky 750ml . 9min. skleničky 350ml. 7min . Tento čas je na 1 sklenici. Při více sklenicích se čas vlnění násobí.Po vyjmutí sklenice na 10minut nechat otočené dnem vzhůru.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

karma75 4. 3. 2016, 7:57
Zavařuji pečené maso pravidelně, upeču si vždy hodně masa,naskládám do malých skleniček, doliju výpekem s horkou vodou. Pak sklenice vložím do hrnce s vodou, klasicky steriluji jako zeleninu či kompoty. Uchovávám pak v chladu, ale nikdy moc dlouho nevydrží, většinou se sní do dvou týdnů. Dělám i z kuřecího masa, občas k pečenému přidám i uzené, je to vynikající.
Kundihvízd 4. 3. 2016, 1:46
Nechci rýpat, ale pokud do mikrovlnné trouby dáte sklenici s kovovým víčkem, zažijete diskošku kterou jste ani za Husáka nezažila. Navrhoval bych plastovou misku s plastovým víčkem, nebo vyhledat odbornou péči (po konzumaci bude doktor zajisté potřeba). S přáním hezkého dne Kundihvízd. (pst)
kubikulka 13. 11. 2014, 13:50
Mikrovlnit zavřené, jakože zašroubované nadoraz?
NAMIKY 13. 11. 2014, 17:03
@kubikulka (F)ANO POŘÁNĚ UTÁHNOUT, HLAVNĚ PLNIT JEN DO 3/4 SKLENIČKY (F) TAKTO ZAVAŘENÉ MASO VYDRŽÍ I 3 MĚSÍCE (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie