Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Babííí
(upraveno)
22. 1. 2015, 19:57
adametz
(upraveno)
22. 1. 2015, 20:06
@Babííí
Děkuji moc
5nana
(upraveno)
12. 1. 2015, 13:16
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a vyskúšam čo najskôr
adametz
(upraveno)
12. 1. 2015, 18:21
@5nana
Není zač. M.
5nana
(upraveno)
9. 1. 2015, 9:26
ako robíš ganache ? Máš ich úžasne rovné
adametz
(upraveno)
9. 1. 2015, 10:05
@5nana
Jani 1 díl šlehačky a 2 díly čokolády tmavé a nebo 3 díly bílé.
5nana
(upraveno)
12. 1. 2015, 8:02
@adametz
Marie , nechávaš ju zmiešanú do druhého dna alebo hneď potieraš ? Na túto ganáš priamo poťahuješ s hmotou ? Netopí sa poťah ? Zatiaľ ďakujem Používaš rastlinnú alebo živočíšnu šľahačku ? Na jednu tortu potrebujem asi aké množstvo ganache ?
adametz
(upraveno)
12. 1. 2015, 12:38
@5nana
Může se nechat přes noc v lednici a je to lepší, ale já většinou nemám čas a hned jak udělám, tak dávám na dort. Na tohle přímo přijde potah, hodně na tenko vyválený. Jenom potřu ganache mašlovačkou horkou vodou, tak jemně, aby se potah přilepil, ale nebylo to moc mokré. Používám většinou živočišnou, ale dělala jsem už z důvodu alergie i z rostlinné a šlo to stejně. Množství záleží na zarovnání a velikosti dortu, většinou dělám z 300 až 400 g čokolády, ale fakt hodně dort zarovnám, aby šla jenom tenká vrstva. Zarovnám nahrubo a pak ještě po ztuhnutí ještě dorovnám úplně do hladka. Dobrá je na to kovová nerezová stěrka s rovným okrajem, tou se dá přebytečná zatuhlá čokoláda oškrábat.
maci68
(upraveno)
10. 12. 2014, 11:53
Krása
adametz
(upraveno)
9. 1. 2015, 10:06
@maci68
Děkuji moc
Yvetta
(upraveno)
10. 12. 2014, 9:10
adametz
(upraveno)
9. 1. 2015, 10:06
@Yvetta