Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Dort potřený ganache

0.0
Dort potřený ganache

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Babííí 22. 1. 2015, 19:57
(clamp) (clamp) (clamp) (^) (clamp) (clamp) (clamp)
adametz 22. 1. 2015, 20:06
@Babííí Děkuji moc :-)
5nana 12. 1. 2015, 13:16
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a vyskúšam čo najskôr (Y)
adametz 12. 1. 2015, 18:21
@5nana Není zač. M.
5nana 9. 1. 2015, 9:26
ako robíš ganache ? Máš ich úžasne rovné (Y)
adametz 9. 1. 2015, 10:05
@5nana Jani 1 díl šlehačky a 2 díly čokolády tmavé a nebo 3 díly bílé.
5nana (upraveno) 12. 1. 2015, 8:02
@adametz Marie , nechávaš ju zmiešanú do druhého dna alebo hneď potieraš ? Na túto ganáš priamo poťahuješ s hmotou ? Netopí sa poťah ? Zatiaľ ďakujem :-) :-) :-) Používaš rastlinnú alebo živočíšnu šľahačku ? Na jednu tortu potrebujem asi aké množstvo ganache ?
adametz 12. 1. 2015, 12:38
@5nana Může se nechat přes noc v lednici a je to lepší, ale já většinou nemám čas a hned jak udělám, tak dávám na dort. Na tohle přímo přijde potah, hodně na tenko vyválený. Jenom potřu ganache mašlovačkou horkou vodou, tak jemně, aby se potah přilepil, ale nebylo to moc mokré. Používám většinou živočišnou, ale dělala jsem už z důvodu alergie i z rostlinné a šlo to stejně. Množství záleží na zarovnání a velikosti dortu, většinou dělám z 300 až 400 g čokolády, ale fakt hodně dort zarovnám, aby šla jenom tenká vrstva. Zarovnám nahrubo a pak ještě po ztuhnutí ještě dorovnám úplně do hladka. Dobrá je na to kovová nerezová stěrka s rovným okrajem, tou se dá přebytečná zatuhlá čokoláda oškrábat.
maci68 10. 12. 2014, 11:53
(Y) (Y) (Y) (Y)Krása (clamp) (clamp) (clamp)
adametz 9. 1. 2015, 10:06
@maci68 Děkuji moc
Yvetta 10. 12. 2014, 9:10
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
adametz 9. 1. 2015, 10:06
@Yvetta (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie