(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Fazolky se slaninou a vejcem
Potřebné ingredience
1 sáčem zmražených fazolek, uzený bok či libovější slanina, celer, 2 vejce, mletý kmín, pepř, sůl
Postup přípravy
Fazolky dáme na 5 minut do vařící vody. Poté zcedíme. Na pánvi si osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu nebo uzený bok a celer a ochutíme mletým kmínem, pepřem a solí. Nakonec přidáme rozklepnutá vejce a necháme jen malinko ztuhnout. Ihned smícháme se scezenými fazolkami a podáváme
Nakrájenou slaninu nebo bok osmahneme spolu s celerem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Macinkag
(upraveno)
8. 2. 2015, 21:03
To musí být bašta Ráda vyzkouším!
laskonka333
(upraveno)
6. 2. 2015, 15:41