Zobrazit přihlášovací formulář

Slaný dort - houby

0.0
Slaný dort - houby

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zdravuska1 9. 9. 2015, 10:23
(Y) a měla by jste postup, houby je vajíčko a rajče, klobása a jak ten klobouček? jen koukám a ten šnek? ,-) |:o) |:o) houby už vidím dole ale co ten šnek???? jak na něj
petrulka 9. 9. 2015, 10:34
@zdravuska1 Tenhle jedlý není, ale určitě by šel udělat z parenice, toho slovenského uzeného sýru a nějaké klobásky..co, Mony?
Monnique 18. 9. 2015, 8:59
@petrulka Stoprocentně...nebo jsem ho chtěla zkusit upéct z toho těsta na housky...to by taky šlo...ale nakonec jsem toho šmejda sebrala z poličky ,-) ,-)
hantonie 8. 9. 2015, 14:50
Moniko, moc děkuji za rady Petra (Y) (Y) (clamp) (clamp) (F)
hantonie 7. 9. 2015, 12:56
no pániiiii :-o :-o ten je krásnýýýýý (clamp) (clamp), Moni, nebyla by jste od té dobroty a nepísla by jste mi postup a z čeho všeho je ta nádhera udělaná??Houby jsem už pochopila ale to ostatní....??? *-) recept na chlebík a máte ho naplněný??Tráva je obarvená pomazánka a i potok. Jediné, na co si netroufnu je ten hlemýžd´ , ten je super (Y) (Y) díky moc Petra hantonie@seznam.cz
Monnique 8. 9. 2015, 12:57
@hantonie Tak návod jsem odeslala a ještě jsem zapomněla dodat, že chleba plněný není, pro účely zabodávání klobás je lepší, když je to jen pevná placka (hello)
akin77 7. 9. 2015, 9:00
Ten je super, nohy jsou mi jasné ,-), ale marně přemýšlím, z čeho máte ty kloboučky u jedlých houbiček? *-)
Monnique 7. 9. 2015, 10:48
@akin77 Je to jakési těsto na dalamánky, ale může být i na normální housky, v podstatě určitě na jakékoliv pečivo...a pak stačí trocha hnědého potravinářského barviva rovnou přimíchat do vody, kterou přidám do těsta a nevytvaruju housky, ale pokoušela jsem se o kloboučky :D.
akin77 7. 9. 2015, 11:29
@Monnique Aháááá, já pořád přemýšlela, jaká uzenina je ve tvaru koule ,-) :-D, díky! (F)
DanušaP 7. 9. 2015, 10:52
@Monnique ou ou... to je špica.. to někdy zkusím (clamp)
Monnique 7. 9. 2015, 12:00
@DanušaP a ani moc pracný to není...podklad je chleba upečenej v plechu na pečícím papíře, abych měla jistotu, že to půjde ven, dobře se do něj řeže a z kila mouky je tak akorát aby to tam všechno drželo bez lepení a bez párátek :D.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie