Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

Pusinková šlehačka s granátovým jablkem

0.0
Pusinková šlehačka s granátovým jablkem

Potřebné ingredience

1 smetana ke šlehání 250ml 1 pytlík pusinek 1 granátové jablko moučkový cukr na poprášení příprava cca 15 minut 4 osoby cca 50 Kč

Postup přípravy

viděla jsem včera v televizi a dnes narazila na pytlík pusinek, tak jsem vyzkoušela
vychlazenou smetanu ke šlehání vyšleháme v misce skoro do tuha, ale musí zůstat prostor pro spojení s pusinkami. Do takto vyšlehané šlehačky se nalámou bílkové pusinky - různě velké kousky, drobky se spojí se šlehačkou a větší zůstanou na zkousnutí křupavé. Do směsi se přimíchá granátové jablko včetně šťávy. Dozdobí se kousky granátového jablka a může se popráškovt ještě moučkovým cukrem.
Pusinky se dají koupit v různých barvách, vypadá tedy moc hezky v misce z čirého skla a osobně mi ke granátovému jablku sedí i miska na nožce.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gabikaKa 2. 1. 2016, 12:12
Tzv. povianočná bomba. :-)
pajdasuchajda 1. 1. 2016, 14:54
Mňam (Y)
českolipačka 1. 1. 2016, 9:36
Dnes vyzkouším, koupila jsem včera cestou z práce v Albertu hříšně drahé pusinky ve výprodeji, velký sáček barevných za 3 kačky a bílých ta 2!!! No nekup to, vzala jsem po pěti sáčcích od každého, záruku mají až do dubna. Byla toho plná velká igelitka...Jen nemám ráda pecičky v granátovém jablíčku a tak poháry s ním připravím dětem a muži, sama si do něj hodím pár borůvek z mrazáku. Díky za recept.
kolobezka 2 2. 1. 2016, 18:41
@českolipačka Dávám z mrazáku i maliny a ostružiny,zkoušela jsem i kivi Je to dobré.Myslím si že to chce kyselejší ovoce.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie