DORT NAROZENINOVÝ SE VČELIČKAMI

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: světlý pomerančový + světlý pomerančový s mletými burskými oříšky
KRÉMY NA PLNĚNÍ KORPUSŮ: 1. šlehačka + mascarpone + slazené mléko Salko
2. šlehačka + mascarpone + čokoládovooříškový krém + mandarinky
KRÉM NA ZDOBENÍ: máslový krém s pudinkovou kaši se žloutky bílý + přidán čokoládovooříškový krém a trochu zelené potravinářské barvičky.
ZDOBENÍ: ozdůbky z domácího mléčného marcipánu.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5,80 kg
KRÉMY NA PLNĚNÍ KORPUSŮ: 1. šlehačka + mascarpone + slazené mléko Salko
2. šlehačka + mascarpone + čokoládovooříškový krém + mandarinky
KRÉM NA ZDOBENÍ: máslový krém s pudinkovou kaši se žloutky bílý + přidán čokoládovooříškový krém a trochu zelené potravinářské barvičky.
ZDOBENÍ: ozdůbky z domácího mléčného marcipánu.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5,80 kg

Příprava na dort

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

chalupnicka
(upraveno)
24. 11. 2016, 20:30





nahlásit