Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pštrosí vejce

0.0
Pštrosí vejce

Potřebné ingredience

500 g mletého masa, 5 strouž­ků česneku, 1 vejce, 1 šalotka, trocha smetany nebo mléka, sůl, pepř,sladká paprika, několik plátků slaniny na vyložení hrnce, 5-6 vajec uvařených natvrdo, strouhanka (nejlépe Panko)

Postup přípravy

Maso + vejce + šalotka, pokrájená na drobno + prolisovaný česnek + pepř + sůl + paprika + smetana - vypracovat směs.

Masovou směs rozdělit na 5-6 dílů.
Z každého dílu v ruce udělat placku, zapracovat natvrdo uvařené vejce a obalit ve strouhance.

Na dno hrnce rozložit slaninu, na ní poskládat vejce a podlít trochou vody.

Pomalit na LOW 5 hodin (3,5l hrnec).

Maso + vejce + šalotka, pokrájená na drobno + prolisovaný česnek + pepř + sůl + paprika + smetana - vypracovat směs. Masovou směs rozdělit na 5-6 dílů. Z každého dílu v ruce udělat placku, zapracovat natvrdo uvařené vejce a obalit ve strouhance.

Na dno hrnce rozložit slaninu, na ní poskládat vejce a podlít trochou vody.

Pomalit na LOW 5 hodin (HIGH 4 hodiny).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie