PRO DĚDEČKA - VČELIČKY NA PLÁSTU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS OŘECHOVÝ + CAPPUCCINOVO KÁVOVÝ
KRÉM č. 1: pařížský,
KRÉM č. 2: smetanovo mascarponový s tvarohem a zakysanou smetanou
1 plechovka velká zavařených broskví
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání celého dortu
KRÉM KARAMELOVÝ: na zdobení dortu s přidáním kousky rozpuštěné čokolády
BOKY DORTU: obsypány zkaramelizovanými mletými vlašskými ořechy
ZELENÝ KOUSEK FONDÁNU: na horní díl dortu
ZDOBENÍ: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA: průměr 30x20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4200 g
KRÉM č. 1: pařížský,
KRÉM č. 2: smetanovo mascarponový s tvarohem a zakysanou smetanou
1 plechovka velká zavařených broskví
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání celého dortu
KRÉM KARAMELOVÝ: na zdobení dortu s přidáním kousky rozpuštěné čokolády
BOKY DORTU: obsypány zkaramelizovanými mletými vlašskými ořechy
ZELENÝ KOUSEK FONDÁNU: na horní díl dortu
ZDOBENÍ: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
PEČÍCÍ FORMA: průměr 30x20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4200 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hantonie
(upraveno)
30. 11. 2017, 11:15
Ten je krásnýýýýýý
chalupnicka
(upraveno)
30. 11. 2017, 6:53