S POHÁDKOVÝMI FIGURKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVO - CITRONOVÉ KORPUSY,
KRÉM: smetanovo mascarponový + ananasové pyré s citronovou šťávou
KRÉM POD POTAHOVKU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
POTAH: bílý fondán
FIGURKY: vymodelovány z domácího mléčného marcipánu
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.300 g
KRÉM: smetanovo mascarponový + ananasové pyré s citronovou šťávou
KRÉM POD POTAHOVKU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
POTAH: bílý fondán
FIGURKY: vymodelovány z domácího mléčného marcipánu
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.300 g
Pohled z pravé strany
Pohled z levé strany
Trochu zepředu
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé