Hovězí burger s bramborami a zeleninou
Potřebné ingredience
* BURGER: 750 g mletého hovězího masa,1 lžíce worcestrové omáčky, 1 lžíce francouzské (nebo plnotučné) hořčice, sůl, pepř; * K TOMU: brambory (nejlépe rané), cibule, minipapričky, třešňová rajčata; * NA DOCHUCENÍ: Bohatá šťáva na tmavá masa (jen v případě, že se šťáva nezná dost silná a pikantní)
Postup přípravy
Všechny suroviny na burgery smíchat, směs rozdělit na několik stejných dílů, vytvarovat a na pánvi orestovat na troše oleje, aby se maso zatáhlo.
Na dno hrnce rozložit brambory a trochu je posolit.
Na brambory rozložit cibuli (dávám tak 2/3 množství a zbylou pak rozhodím na povrchu).
Na cibuli položit burgery a zasypat zeleninou.
Podlít cca 100 ml vody.
Pomalit na LOW 7 hodin (3,5l hrnec).
V případě, že šťáva nebude mít dostatečně silnou chuť, dochutit trochou např. Bohaté šťávy na masa, nebo jiným hovězím bujónem.
Suroviny.
Brambory pokrájet na kolečka, cibuli na tenká kolečka, z paprik odstranit jádřince. Všechny suroviny na burgery smíchat, směs rozdělit na několik stejných dílů, vytvarovat a na pánvi orestovat na troše oleje, aby se maso zatáhlo.
Na dno hrnce rozložit brambory a trochu je posolit. Na brambory rozložit cibuli (dávám tak 2/3 množství a zbylou pak rozhodím na povrchu). Na brambory položit burgery a zasypat zeleninou. Podlít cca 100 ml vody.
Pomalit na LOW 7 hodin. V případě, že šťáva nebude mít dostatečně silnou chuť, dochutit trochou např. Bohaté šťávy na masa, nebo jiným hovězím bujónem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé