Zobrazit přihlášovací formulář

ZOMBÍCI PRO MARTÍNKA

0.0
ZOMBÍCI PRO MARTÍNKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS TŘÍBAREVNÝ: fialkový s příchutí levandule, zelený s příchutí pistácie a žlutý s příchutí citronu
KRÉM: máslovo-smetanový s mascarpone a citronovou šťávou
SIRUP NA KORPUSY: citronový
GANACHE NA POTŘENÍ CELÉHO DORTU: čokoláda, máslo, Salko
DÁLE: meruňková marmeláda na potření korpusů
FONDÁN NA POTAŽENÍ: domácí výroba
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty BIANCO WHITE-MASTER MARTINI
a dozdobení celého dortu zbytkem fondánu

VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.500 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
ROZMĚR DORTU: 28 x 28 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Již se chladí

Připravení na dort

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie