LOLLI POPZ pro Terezku

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT: medové pláty
KRÉM: smetanový + smetanovo-karamelový
SIRUP na potření plátů: uvařená káva Caro s pridáním medu a trochu rumové esence a mléka SALKO
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření sestaveného dortu
FONDÁN: bílý - domácí výroba na potažení dortu + obarvené kousky fondánu na dozdobení
MEDOVÉ PLÁTY: o průměru 25 cm, celkem 11 ks
FOTOGRAFIE z jedlého papíru o průměru 15 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 9 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.100 g
KRÉM: smetanový + smetanovo-karamelový
SIRUP na potření plátů: uvařená káva Caro s pridáním medu a trochu rumové esence a mléka SALKO
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření sestaveného dortu
FONDÁN: bílý - domácí výroba na potažení dortu + obarvené kousky fondánu na dozdobení
MEDOVÉ PLÁTY: o průměru 25 cm, celkem 11 ks
FOTOGRAFIE z jedlého papíru o průměru 15 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 9 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.100 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Ještě jeden trochu z blízka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé