Zobrazit přihlášovací formulář

OŘECHOVÝ KRÉMOVÝ PRO JUBILANTKU

0.0
OŘECHOVÝ KRÉMOVÝ PRO JUBILANTKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: ořechový
KRÉM: pařížský + smetanovo- vanilkový
PRAŽENÉ ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ OŘECHY + KARAMEL
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na pomazání horní části dortu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: z čokolády, smetany 33% a másla.
ZDOBENÍ: čokoládové kostky s oříšky + slunečnicová semínka v bílé a hořké čokoládě. Fondánová číslice.
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.500 g
VÝŠKA DORTU: 12 cm

Pohled shora

Trochu jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie