DORT KNIHA K JUBILEU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: karamelový + smetanový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zahlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení hotového dortu + trocha obarvená čokoládou
FONDÁN: kousek fondánu obarvený žlutou potravinářskou barvičkou - položený na horní části dortu
fondánové květinky + přání s číslicí
ROZMĚR DORTU: 38 x 28 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA DORTU: 9 cm
KRÉM: karamelový + smetanový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zahlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení hotového dortu + trocha obarvená čokoládou
FONDÁN: kousek fondánu obarvený žlutou potravinářskou barvičkou - položený na horní části dortu
fondánové květinky + přání s číslicí
ROZMĚR DORTU: 38 x 28 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA DORTU: 9 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Trochu jiný pohled zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé