Zobrazit přihlášovací formulář

DORT KNIHA K JUBILEU

0.0
DORT KNIHA K JUBILEU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: karamelový + smetanový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zahlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení hotového dortu + trocha obarvená čokoládou
FONDÁN: kousek fondánu obarvený žlutou potravinářskou barvičkou - položený na horní části dortu
fondánové květinky + přání s číslicí
ROZMĚR DORTU: 38 x 28 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA DORTU: 9 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Trochu jiný pohled zepředu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie