Zobrazit přihlášovací formulář

VČELKA PRO DĚDEČKA

0.0
VČELKA PRO DĚDEČKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY OBA: vanilkové s vanilkovou pastou
KRÉM na naplnění: smetanovo - mascarponový + jahodové pyré
SIRUP na prokapání korpusů: citronový s kapkou jahodové esence
KRÉM na potření celého dortu + zdobení: vyšlehané máslo s uvařenou pudinkovou kaší. Do části tohoto
krému byla přidána rozpuštěná tmavá čokoláda, tímto krémem byl dort i zdoben.
FONDÁNOVÉ dozdobení a vymodelování odpočívající včelky.
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.000 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 18 cm

Levá strana

Pravá strana

Horní pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 22. 11. 2020, 21:55
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie