Cheesecake s ricottou
Potřebné ingredience
Korpus: 60g mletých mandlí, 60g pšeničné celozrnné mouky, 1 lžíce kakaa, 30g cukru, 1 vejce, sůl, 1 lžička PP, 50g másla. Náplň: 3 vejce, 50g cukru, 30g mléka, 200g ricotty, 1 tvaroh ve vaničce, citrónová šťáva. Ovoce
Postup přípravy
Na korpus vše smícháme a mokrou silikonovou stěrkou urovnáme v dortové formě vyložené pečícím papírem. Pečeme na 180°C 15min., poté nalijeme náplň a posypeme ovocem. Snížíme teplotu na 170°C a dopékáme asi hodinu. Necháme do druhého dne vychladnout. Na náplň vše smícháme.
...
...
...
...
....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé