MÁRIO PRO NIKOLASE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
OBA KORPUSY: světlé vanilkové
JAHODOVÁ NÁPLŇ + BROSKVOVÁ NÁPLŇ
SIRUP na prokapání korpusů: šťáva z broskví
SMETANOVÝ KRÉM z mascarpone a smetany na šlehání
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání dortů před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na bledě modro
MODELACE: vymodelovaný Mário a ostatní doplňky z modelovací hmoty Master Martini
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm a 17 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 5.300 g
JAHODOVÁ NÁPLŇ + BROSKVOVÁ NÁPLŇ
SIRUP na prokapání korpusů: šťáva z broskví
SMETANOVÝ KRÉM z mascarpone a smetany na šlehání
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání dortů před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na bledě modro
MODELACE: vymodelovaný Mário a ostatní doplňky z modelovací hmoty Master Martini
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm a 17 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 5.300 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Pohled zezadu
A ještě jednou zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé