Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

MÁRIO PRO NIKOLASE

0.0
MÁRIO PRO NIKOLASE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

OBA KORPUSY: světlé vanilkové
JAHODOVÁ NÁPLŇ + BROSKVOVÁ NÁPLŇ
SIRUP na prokapání korpusů: šťáva z broskví
SMETANOVÝ KRÉM z mascarpone a smetany na šlehání
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání dortů před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na bledě modro
MODELACE: vymodelovaný Mário a ostatní doplňky z modelovací hmoty Master Martini
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm a 17 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 5.300 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Pohled zezadu

A ještě jednou zepředu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie