Zobrazit přihlášovací formulář

MÁRIO PRO NIKOLASE

0.0
MÁRIO PRO NIKOLASE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

OBA KORPUSY: světlé vanilkové
JAHODOVÁ NÁPLŇ + BROSKVOVÁ NÁPLŇ
SIRUP na prokapání korpusů: šťáva z broskví
SMETANOVÝ KRÉM z mascarpone a smetany na šlehání
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání dortů před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na bledě modro
MODELACE: vymodelovaný Mário a ostatní doplňky z modelovací hmoty Master Martini
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm a 17 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 5.300 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Pohled zezadu

A ještě jednou zepředu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie