DORT "BMX" pro Adama
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
PIŠKOT: kakaový
KRÉM: smetanovo karamelový
KRÉM NA OBMAZ: čokoládová ganache
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na světle zeleno
MODELACE: nakreslené a vyřezané figurky na kolech + vyřezané písmena
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3.600 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 11 cm
KRÉM: smetanovo karamelový
KRÉM NA OBMAZ: čokoládová ganache
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na světle zeleno
MODELACE: nakreslené a vyřezané figurky na kolech + vyřezané písmena
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3.600 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 11 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Trochu detailní pohled figurky
Ještě jeden z jiného úhlu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé