Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Hrášková omáčka s kuřecím masem

0.0
Hrášková omáčka s kuřecím masem

Potřebné ingredience

olej

1 cibule

500 g kuřecí prsa (nakrájené na kousky) – dá se dělat iz kuřecích stehýnek

1-2 stroužky česneku utřeného

Mletá červená paprika, pepř, provensálské bylinky

1 lžíce hořčice (namísto kečupu můžete přidat nakrájená rajčata)

1 lžíce kečupu

Hrášek zmrazený, nebo v konzervě

1 tavený sýr ve střívku
sýr na posypání

Postup přípravy

Příloha: Slovenská rýže, těstoviny, rýže, brambory …

Vodu nebo vývar na podlití

postup:
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli když je do růžova orestovaná, přidáme kuřecí prsa (osolené), necháme zatáhnout a přidáme papriku, pepř, prolisovaný česnek, provensálské bylinky, hořčici a kečup – promícháme. Nakonec přidáme hrášek podlijeme vodou a chvíli dusíme. Nakonec vytlačíme sýr v střívka necháme dobře probublat – sýr to krásně stáhne a zahustí. Můžeme podávat, je to hotové velmi rychle a chutná to fantasticky. Přílohu si můžete zvolit podle své chuti.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie