Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

POHANKA

0.0
POHANKA

Potřebné ingredience

Prosím o pomoc.

Postup přípravy

Nemate někdo recepty z pohanky?

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

***delfina*** 14. 7. 2010, 19:08
Dobrý den, já přidávám také pohanku do klasického štrůdlu, nasypu jí syrovou na jablka, nebo na švestky když dělám švestkoový a štrůdl je vynikající, dřív jsem ho nejedla a díky pohance ho miluju. vyzkoušejte... pohanka vezme přebitečnou vodu a štrůdl je krásně krupavý a voňavý
kamilka68 24. 4. 2008, 14:26
Pohanka po čínsku 20dkg pohanky,sředně velká cibule,sůl,stroužek česneku,3lžíce sojové omáčky,pórek,4lžíce oleje.Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli,přidame propláchnutou pohanku,necháme osmahnout,přidáme pórek,osolíme,zalejeme vodou a krátce dusíme.Dochutíme prolisovaným česnekem a sojovou omáčkou.Podáváme se zeleninovou oblohou.Masožravci si do receptu přidají masíčko,dle svého gusta! (pl) Moje děti se po této pohance mohou utlouct!
lumka 22. 4. 2008, 13:24
Jana Š:tam je nepřeberně receptů já na to došla až teď a jsou moc príma. (Y) (Y) (Y) (F)
lumka 22. 4. 2008, 13:18
jacuk 22. 4. 2008, 13:14
Holky moc díky,jste zlaté. (L) (L) Určitě z toho něco vyberu. (pl) (Y) (Y)
lumka 22. 4. 2008, 13:05
Já si vařím pohanku mnoho let,ale jen tak že dám 1 díl pohanky a 1,5 dílu vody,nechám jen chvíli probublat,až je voda mírně vyvařená a pak zabalím hrnec do utěrky a šoupnu do deky pod polštář,kde jí nechám 2 i víc hodin uležet.Pak si osmahnu cibulku s anglickou a přidám kousek másla a pak si to poleju.Já to mám ráda jen takto,protože pohanka mi velmi chutná (Y)
bea (upraveno) 22. 9. 2009, 8:27
Já mohu doporučit tento vynikající recept. (Y) http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNGNRPPRM5&id_kategorie=JNLOPNM3 Beata
bubble 22. 4. 2008, 11:52
Protože mi samotná nechutná, přidávám ji třeba při vaření rýže nebo do zeleninové polévky....
semmi 22. 4. 2008, 11:47
Já si kuouji pohanku ve varných sáčcích a používám jí jako přílohu. Výborná je s Vokovou zeleninou
kalimera 22. 4. 2008, 11:08
Můžu vám doporučit rizoto, které lze udělat jak jen z rýže nebo půl na půl s pohankou. A je skvělé (Y). http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=16770&user=82083
jacuk 22. 4. 2008, 10:18
*-) *-) *-) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie