Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Zrající Pepa s hruškou

0.0
Zrající Pepa s hruškou

Potřebné ingredience

Plátky vepřového masa, sůl, hořčice, šunka, Hermelín - zrající Pepa, hruška, žampiony, grilovací koření, worcestr

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky, kousek Hermelínu, hrušky a zavineme. Poklademe do pekáčku jeden vedle druhého ( já pekla v římském hrnci ) a posypeme grilovacím koření, zakápneme worcestrem a malinko podlejeme. Posledních cca 30 minut před dokončením přidáme žampiony. Jako přílohu jsme měli rýži a zeleninu. Dobrou chuť. V římském hrnci není potřeba podlívat, maso se vlastně nejprve dusí, pustí svou šťávu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Katešinka 27. 4. 2008, 12:20
(Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)dobrý tip :-)
Boban1 27. 4. 2008, 12:24
@Katešinka (L) (L) děkuji, kombinace sýru a hrušky byla vynikající :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie