Zobrazit přihlášovací formulář

Saláty, zálivky

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Cous Cous Salat

0.0
Cous Cous Salat

Potřebné ingredience

Kus kus, avokado, rajce, okurka, feta syr nebo balkansky syr, v podstate jakakoliv zelenina dle fantazie a dle toho co vam chutna
Olivovy olej (s prichuti bazalky je NEJlepsi)
Cerstva Bazalka (pokud mate)

Postup přípravy

Kus Kus se nasype do misticky a zaleje varici vodou tak, aby hladina vody byla kousicek (milimetrik) nad kus kusem. Zakryjeme talirkem, aby para zustala v kuskusu.
Po cca 20 min kus kus zmekne (ja to obcas tak skvele neodhadnu a tak vodu dolevam - pozor, neprehnat to, at z toho neni blato! Myslim i na to, ze zelenina trosku te stavy pusti + pridavam olivovy olej, tak na to pamatovat)
Nakrajime zeleninku a syra a smichame (ja obcas ani necekam az kuskus uplne vychladne a micham klidne i teple) s kus kusem. Prileju olivovy olej a pokud mam, tak pridam na drobno nakrajenou bazalku na provoneni.
No a mame mnamku hotovou ! ! !
:o) Doufam, ze vam bude chutnat

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

HlavaXXII 18. 7. 2008, 15:20
Dobrý den,chtěla bych vám moc pogratulovat.Tento salát je úžasný (Y).Moc jsme si na něm pochutnali (pl).Pro mě byla největší práce připravit samotný Cous Cous.Voda se hned vsákla,ale nakonec se mi to povedlo a nebyla z toho ani kašička :-).Přítel si na tom dokonale pošmáknul a ještě si vzal dopráce k obědu ^o).Jen jsem do toho dala trochu kuřecího masa.takže to také klidně vyzkoušejte.Moc děkuji za super recept.A dává vám (*) (*).Helča

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie