Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kuře v alobalu s párkem a lečem

0.0
Kuře v alobalu s párkem a lečem

Potřebné ingredience

4 menší kuřecí čtvrtky (nejlépe stehna), 2 párky, 1 menší sklenice leča, sůl, mletá sladká paprika, česnek, olej, alobal

Postup přípravy

Lečo krátce podusíme, aby zhoustlo. Čtvrtky kuřete osolíme, poprášíme paprikou, posypeme utřeným česnekem a dáme na alobal potřený olejem. Párky několikrát po obvodu nařízneme a spolu s lečem položíme na porce kuřete. Alobal dobře uzavřeme a upečeme na plechu v horké troubě (asi 20-25 minut) Pak alobal navrchu nařízneme a a kuře necháme v troubě zčervenat. Podáváme s rýží nebo bramborem...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie