Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 48 návštěvníků)

Bílé pracny

0.0
Bílé pracny

Potřebné ingredience

250g hl.mouky210g másla(dávám heru)70g cukr moučka50g medu110g mletého kokosucitrónová kůra z 1/2 citronuvanilkový cukr
polévková lžíce škrobové moučky nebo pol.lžíce pudingového prášku vanilka (cukrovíčko jde lépe vyklepávat z formiček)

Postup přípravy

Přesít mouku,přidat všechny ostatní přísady a vypracovat těsto.Nechávám do druhého dne v lednici a pak plním formičky na pracny.Formičky lze na první plnění lehce vymazat nejlépe tukem OMEGA ale není to nutné já jedu rovnou n SUCHO.Peču až kraje formiček zrůžový.Po upečení obaluji v cukru.Jsou opravdu LUXUSNÍ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Raguella 13. 12. 2021, 9:52
Dobrý den,manžel má rád pracny,tak tento rok zkusím podle Vás,děkuji za receptík. (F) (L) (hello) :-)
Pami 23. 11. 2012, 14:58
značím si. (F)
růžík 17. 12. 2009, 17:27
Zdeni, upekla jsem vaše kokosové pracny a jsou výborné (L) (L) (L), dle rady jsem přidala trochu vanilkového pudinku a vypadávaly z formiček uplně samy :-) :-). Díky za bezva receptík (Y) a hezké vánoce (banky). Eva
Houmice 14. 12. 2008, 19:43
Dobrý den Zdeni (F) taky jsem neodolala a upekla ;-) a jsou opravdu dobroučké (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) tak doufám že vydrží do vánoc :-D :-D :-D díky a krásné (banky) (stromecek) (andel) (kolednici) Renata
Koblížci 2. 1. 2008, 12:08
Zdeni, tak u nás, bohužel, je jediné cukroví, co zůstalo... Holt, nemáme všichni stejné chutě.. :-$
Evasma 2. 1. 2008, 11:09
Tak musím říct, že tyto pracny byly můj největší objev tohoto vánočního pečení. Jsou opravdu výborné (Y) (Y) (Y) - skutečně jak píšete - luxusní. (F) (F) (F) Díky za recept. Eva
skrdlina 12. 12. 2007, 15:31
(Y) (Y) (Y), upečeno a moc dobré, s těstem se mi dobře pracovalo a na poloviční dávku jsem dala 1 velkou lžíci medu a myslím, že stačilo. Děkuji za receptík a přeji krásné (stromecek) (banky) (andel) Blanka
Martina 11 11. 12. 2007, 20:18
Upekla jsem je ze tří dávek a jsou výborný (Y) (Y).Recept už koluje po bytovce. (clamp) (clamp)
skrdlina 10. 12. 2007, 12:58
:-o :-o, taky se do nich pustím ,úplně se mi u receptu sbíhají sliny :-D :-D :-D. Kolik toho medu na lžíce, prosím poradte? přeji hezké Vánoce (banky) (stromecek) (stromecek) a radost z pečení (clamp) (clamp) [A] [A], Blanka (L)
Koblížci 10. 12. 2007, 15:12
@skrdlina Taky se chystám a vážit se mi nechce tak by mě zajímal ten med na lžíce.. ;-) Děkuji :-)
Martina 11 9. 12. 2007, 10:22
pustím se do nich (hello)
barbusa 9. 12. 2007, 10:15
Tak mam upeceno a jsou (Y)
mon 8. 12. 2007, 21:17
Tak jsem taky neodolala a upekla jsem je. Moc všem chutnají, tak snad do vánoc vydrží (stromecek). Monika
phebe 4. 12. 2007, 19:06
TAK LETOS JSEM DĚLALA UŽ ZE 3 DÁVEK |:o) |:o) |:o)
koblizecek 3. 12. 2007, 21:39
Prosim kolik toho medu na lzice?Nemam vahu na vazeni potravin jen odmerku a tam med neni. :-|
Háčkománie 3. 12. 2007, 21:30
Zdeni jak dlouho je pečete?Nikdy jsem pracny nepekla,ale ty Vaše chci zkusit (Y) (Y) (Y)
onasi 3. 12. 2007, 22:58
@Háčkománie ja jsem pekla dokud kraje nezacly ruzovet. doporucuji rychle po vyndani z trouby vyklapet, po vychladnuti to jde uz hure. :-)
onasi 3. 12. 2007, 15:32
Milá Zdeni, tak jsem Vaše pracny upekla, přijdu k počítači psát komentář a ouha... ;-) zjistila jse, že jsem do těsta úplně zapomněla dát med! :-D :-D :-D Pracny jsou ale moc dobré i tak!!! (Y)
phebe 3. 12. 2007, 21:17
@onasi to nevadí-mi je prostě milujem (L)
sharon 2. 12. 2007, 0:51
Churnají výborně.Hledala jsem nějaký dobrý recept pečenýho cukroví z kokosu a aby nebylo strojkové.Ten Váš mi padnul do oka a je opravdu vynikající.Jen a jen doporučuji vyzkoušet |:o) |:o) |:o) |:o)
smatanka-mona 30. 11. 2007, 18:25
Zdeni,tak jsem je pekla i letos :-) :-) :-)Jsou výborné (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
andyy 2. 1. 2007, 23:58
Zdeni,tak se zadařilo :-Pupekla jsem je a jsou opravdu (Y) (Y) (Y) (Y)mám v oblíbených ;-)
phebe 2. 2. 2007, 15:12
@andyy Tak koukám do receptíků a všimla jsem si vašeho příspěvku.Díky :-$
Jogurtka 10. 12. 2006, 16:17
Tak jsem je taky upekla. Máme rádi kokosové pečivo, tak mne to zaujalo. Ochutnali jsme a jsou výborné, i když jsme je neobalili v cukru. Proležet také nepotřebují - jsou měkké už teď. Raději jsem je dobře schovala.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie