Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Pikantní maso v alobalu

0.0
Pikantní maso v alobalu

Potřebné ingredience

600g vepřového masa (kýta, kotleta)
1 kg brambor
1 dcl bílého vína
200g cibule
tymián, bazalka, chilli, zázvor, sůl a pepř

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli lehce osmahneme na pánvi. Přidáme koření a odstavíme. Brambory nakrájíme na plátky, osolíme a rozložíme na alobal. Maso položíme na vrstvu brambor a zasypeme směsí cibule a koření. Vše zalijeme vínem. Alobal uzavřeme a pečeme cca 1 hodinu.(do změknutí masa)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie