Božské "Cappuccino řezy"

Potřebné ingredience
Na korpus: 4 vejce, 200g cukru, 250g poloh.mouky+ 1/2 prdopeč., 5 lžic vody, 5 lžic oleje.
Na krém : 0,6l mléka, 2 vanilk.pudingy + lžíce solamylu, 150-200g cukru dle chuti, 2ks cappuccina clasic v prášku, 1 zakysaná smetana.
Dále : piškoty, šálek kávy neskafé + štamprle rumu, kakao a cappuccino a ozdobení
Postup přípravy
Po velkém úspěchu "Sladkého mámení" a "Senzačních Míša řezů" si dovoluji představit Božské řezy s chutí a vůni Cappuccina......Jsou opět plné lahodného nadýchaného krému a piškotů v rumové kávě.....vyzkoušejte a vychutnejte si je. Jsou rychlé, levné a neodolatelné.....Návštěvy tvrdí jako "Ledová káva na plechu" :-))

upečený korpus.....

2 pudingy + zarovnaná lžíce solamylu + 150g cukru dáme svařit jako klasický puding, ale do 0,6l mléka

vychladlý puding vyšleháme s kapučínama.....

do krému přimícháme zakysanou smetanu....

hotový krém......

menší část natřeme na korpus.....

připravíme si piškoty, rum a vychladlé kafíčko....

piškoty máčíme do kafe a klademe na krém....doporučuji dávat blíže k sobě a krém pak zůstane nahoře a kráááásně drží.

potřeme zbytkem krému.....

poprášíme kakaem a sypkým kapučínem a šup do lednice nechat pěkně vychladit....

senzace......chuť a vůně kapučína je lahodná a takové krémové zákusky my i Vy milujeme....100% :-))

na druhý den super super, krááásně ztuhnuté a osvěžení samo,veliký ohlas u návštěvy!!! Chuť jako ledová káva....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu




















































































































































