Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuře Otylka

0.0
Kuře Otylka

Potřebné ingredience

1 kuře, 8 rohlíků, plechovka hrášku, 400g juniora, mléko, 2 vejce, grilovací koření

Postup přípravy

Nejdříve uděláme nádivku - nakrájíme rohlíky na menší části, zalijeme mlékem (dělám to od oka, aby to bylo lehce nacucaný mlékem), přidáme hrášek, nakrájený junior, vejce (podle potřeby můžeme dát i 3 vejce, podle "hustoty" nádivky) okořeníme a smícháme. Kuře si opláchneme a dáme do vymaštěného pekáče. Nádivku dáváme jak dovnitř, tak pod vrchní kůži, kde je místo, kůži nařízneme, aby se nám nádivka dobře vkládala, ale nesmí se přetrhnout, jinak nádivka vyleze ven. Pokud zbyde nádivka, přidáme jí pak ke konci pečení ke kuřeti. Kuře dáme do trouby, tak na 150 - 200 stupňů. Kůže, kde je nádivka, lehce zčerná, neměla by být spálená, ale má trošku tmavší odstín, než normálně pečené kuře mívá, proto se nebojte, že je spálené :-)
Obvykle podávám s bramborou kaší

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie