Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept

cigaretovy dortik

0.0
cigaretovy dortik

Potřebné ingredience

hledam darek pro svagra

Postup přípravy

prosim o nejakou radu s darkem pro svagra,nejdriv jsem chtela udelat dortik z piv,co jsem tu nasla,ale piva nepije,tak me napadlo udelat neco takoveho z horici slivovice,ale kdo vi,jak dlouho vydrzi horet,tak me napadlo jeste udelat nejaky dortik z cigaret neco ve smyslu jak je ten z plinek pro miminka,ale nejak nevim,co k tomu privazat,nemate jeste nejake napady?

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

raduza1 19. 8. 2008, 9:30
nechala jsem strejdovi udělat v květinovce cigaretovou kytičku, byla naprosto úúúúžasná a celkem levná, stačila na to jen jedna krabička cigeret, normálně uvázali v květinářství kytičku a každou cigeretu zvlášť vložili do takového z krepu udělaného kornoutku ovázaného drátkem, aby ta cigereta nevypadla,který vedl až dolu ke stonkům kytiček. Možná mám někde i fotku, zkusím jí dohledat a kdyžtak vložím pro inspiraci. Stála mě asi 120,- ta kytička + 50,- za krabičku cigeret (Y)
alfa12 18. 8. 2008, 11:04
Jednou jsem nechávala dělat v květinářství pro bráchu kytku. Paní byla moc šikovná , zakomponovala do ní klobásky , cigarety a tak....Nějaké zelené lupení okolo a vypadalo to nakonec úžasně.
lusia32 18. 8. 2008, 12:45
@alfa12 dort z cigaret??? to bude drahý dort ;-)..taky bych takový chtěla dostat ....hezky vyskládané krabičky do tvaru dortu zdobené zapalovačem popelníkem rentgenem plic :-D a hlavně hodně žvýkaček at je ortík pestrý (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie