(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Hruskova marmelada
Potřebné ingredience
1,5 kg hrusek, 750 g cukru, 20 g kyseliny citronove a cerstvou matu
Postup přípravy
Hrusky oloupeme,vykrajime a nastrouhame na hrubem struhadle.hmotu i se stavou dame do kastrulku a varime.povarenou smes zvazime a prisypeme cukru tolik,aby to byla pulka vahy povarenych hrusek,tak ze pokud vaha hmoty bude jedno kilo,cukru pridame pul kila,...Varime tak dlouho,dokud se cukr nerozvari a na konec pridame citronovou stavu.Horkou marmeladu plnime do suchych sklenic,vlozime par listku maty,uzavreme a na chvili prevratime vzhuru nohama.
Prichystanych 1,5 kg hrusek na oloupani...
...varena hmota...
...a jiz naplnene sklenice.Jednoduche a rychle,teda az na to strouhani:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé