Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Hruskova marmelada

0.0
Hruskova marmelada

Potřebné ingredience

1,5 kg hrusek, 750 g cukru, 20 g kyseliny citronove a cerstvou matu

Postup přípravy

Hrusky oloupeme,vykrajime a nastrouhame na hrubem struhadle.hmotu i se stavou dame do kastrulku a varime.povarenou smes zvazime a prisypeme cukru tolik,aby to byla pulka vahy povarenych hrusek,tak ze pokud vaha hmoty bude jedno kilo,cukru pridame pul kila,...Varime tak dlouho,dokud se cukr nerozvari a na konec pridame citronovou stavu.Horkou marmeladu plnime do suchych sklenic,vlozime par listku maty,uzavreme a na chvili prevratime vzhuru nohama.

Prichystanych 1,5 kg hrusek na oloupani...

...varena hmota...

...a jiz naplnene sklenice.Jednoduche a rychle,teda az na to strouhani:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie