Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Cuketové řezy s KoKa krémem

0.0
Cuketové řezy s KoKa krémem

Potřebné ingredience

TĚSTO: 500 g strouhané cukety, 400 g polohrubé mouky (část lze nahradit celozrnnou), 200 g cukru (dala jsem 120 g hnědého), 2 vejce, 10 lžic oleje, 2 lžičky skořice, 1 hrst rozinek, 1 prášek do pečiva, mléko dle potřeby ********** KOKA KRÉM: 250 g tvarohu, 1 šlehačka (nebo zakysaná smetana), 1 balení KoKa sušenek, kousek másla, moučkový cukr dle chuti ********** rybízová marmeláda + rum, strouhaná čokoláda

Postup přípravy

Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem a skořicí, přidáme najemno strouhanou cuketu, rozinky a vejce rozkvedlané v oleji. Vymícháme těsto (pokud je moc tuhé, přilijeme trochu mléka), které vlijeme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 30 minut.

Na náplň rozdrtíme sušenky, ke kterým přidáme tvaroh, šlehačku (nebo zakysanou smetanu - lze i pomazánkové máslo), kousek změklého másla, cukr dle chuti a metlami vyšleháme v krém.

Upečené těsto necháme zchladnout, potřeme marmeládou zředěnou rumem, na to naneseme KoKa krém a nakonec posypeme strouhanou čokoládou. Dáme vychladit a poté krájíme na řezy.

Těsto vlijeme na plech vyložený pečicím papírem

Vychladlé potřeme marmeládou zředěnou rumem

Naneseme KoKa krém.....

.....krém uhladíme....

.....a posypeme strouhanou čokoládou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 22. 9. 2016, 8:59
to vypadá zajímavě (Y) (Y) hned bych si dala ke (C)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie