Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept

Pomazánka z krůtího masa

0.0
Pomazánka z krůtího masa

Potřebné ingredience

česnek 1 stroužek
sůl
vejce 2 ks
máslo 1 lžíce
paprika 1 ks
cibule 1 ks
anglická slanina 100 g
tatarská omáčka 1 lžíce
krůtí maso 150 g

Postup přípravy

Ne vždy se podaří sníst celou krůtu. Proto přináším recept na zužitkování zbytků.
Cibuli, česnek a papriku očistíme. Cibuli nasekáme najemno, papriku nakrájíme na nudličky a česnek utřeme. Rajčata nakrájíme na osminky. Podle chuti je můžeme oloupat.

Na pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli. Vsypeme papriku a rajčata. Směs osolíme a krátce podusíme. Potom přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí.

Na masovém strojku umeleme krůtí maso včetně kůží, anglickou slaninu i zeleninu s vejci. Přidáme tatarskou omáčku, sůl, pepř, utřený česnek a vše dobře promícháme.

Pomazánku z krůtího masa podáváme na tmavém pečivu se zeleninou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie