Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Čertovská omáčka - výborná rychlovka

0.0
Čertovská omáčka - výborná rychlovka

Potřebné ingredience

libové hovězí maso, lečo ve skleničce, kečup, masox, koření - paprika, sůl, mouka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, zalejeme vodou, přidáme 2 lžíce kečupu, a 2 lžičky papriky.
Dáme do papiňáku a až je uvařené maso, přidáme lečo, zahustíme moukou, dochutíme a ještě 15 min povaříme,.
Příloha - rýže

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tazz 27. 11. 2008, 15:47
dobrý den, omáčka byla výborná, dneska jsme měli k obědu (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Má ale jednu velkou chybu.Vařila jsem na dva dny, a nezbylo nic.Takže zítra vařit musim :-@ :-@ :-@
Denisaaa 27. 11. 2008, 16:12
@tazz Tak to mám radost :-D Já dopadám podobně u všech receptů z MMB, že vařím na víc dní a bohužel ;-) Anebo vařím pro víc lidí a sežeru to všechno sama :-(

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie