Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Labužnické kuře ( králík ) podle kalendáře

0.0
Labužnické kuře ( králík )  podle kalendáře

Potřebné ingredience

stehna nebo křídla nebo jiné díly kuřete . Nálev - 4dl vody , 2 dl oleje , 4 lžíce kečupu , 2 lžíce plnotučné hořčice , 3 cibule na kostky , 6 stroužků česneku na plátky , 2 papriky na kostky , barvu nechám na vás , sůl .

Postup přípravy

Smíchám suroviny na nálev + zeleninu + maso , může se klidně naložit den dopředu . Maso vyndám z nálevu na plech , přeliju nálevem a nechám pod alobalem dusit ( doba dušení záleží na tom jaké jste použili díly kuřete ) , pak odkryju a nechám dodělat na kůrku , pak přendám plech na plotnu z prostředka vyndám maso a šťávu zahustím jednou lžící hladké mouky rozmíchané v troše vody . Já k tomu dělám rýži , brambory . Dobrou chutˇ .

připraveno do trouby

ještě zakrýt a už pečeme

DOBROU CHUŤ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

piliticek 10. 2. 2009, 14:18
Dobrý den, děkuji za tip, jednoduchá a rychlá dobrůtka, chutnalo i návštěvě. Díky, Zuzka.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie