Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Jatýrka podle kata Mydláře

0.0
Jatýrka podle kata Mydláře

Potřebné ingredience

50 dkg kuřecích jater,1 pórek,1 zakysaná smetana,1 lžíce hladké mouky,olej,1 kostka kuřecího nebo slepičího masoxu,1 lžíce másla,pepř,sůl,vegeta speciál/nebo podravka/

Postup přípravy

Jatýrka si odblaníme a nakrájíme na malé kousky a opečeme na troše oleje,přidáme pórek nakrájený na kolečka.Podlijeme přidáme kostku masoxu a povaříme.Asi po 5 minutách zahustíme moukou,přidáme 1 lžíci másla a vmícháme zakysanou smetanu.Necháme přejít varem,ochutíme solí,pepřem a vegetou.
PZ játra solíme vždy až nakonec-aby nám neztvrdla.Podáváme s těstovinou nebo rýží.Je to rychlé a naprosto úžasná mňamka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie