(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kynuté těsto na buchty, vdolky a koláče
Potřebné ingredience
1 kg pol. mouky, 1 vejce, 1 kostka droždí, 1 prášek do pečiva, 1 dcl oleje, špetka soli, lžíce cukru, asi 0,5l vlažné vody nebo mléka
Postup přípravy
Všechno dáme do mísy, neděláme kvásek, droždí rozdrobíme. Vymícháme a dáme kynout. Nejlepší je toto těsto dělat v hnětači.Na vdolky nebo koblihy, přidat do těsta rum.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ridomka
(upraveno)
24. 3. 2006, 23:30
dneska jsem dělala plněné povidly.Výborné.Doufám,že mi do rána neztuhnou...Měla jsem trošku jiný recept bez prdopeč a do rána mi vždycky ztvrdly
Lionka
(upraveno)
20. 3. 2006, 13:17
to zní dobře-takovou rychlovku já potřebuju ,vyzkouším