Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

SLOVENSKÉ HALUŠKY podle Maru

0.0
SLOVENSKÉ HALUŠKY podle Maru

Potřebné ingredience

200g polohrubé mouky 2vajíčka čerstvé 3bramory větší 200g bryndza slanina anglická a obyčejná smetana bez tuku

Postup přípravy

Nastrouháme brambory na jemno,přidáváme mouku a vajíčka.Těsto musí být jemné.Aby se dalo přetlačit přes síto.Do hrnce dáte vařit hodně vody a halušky přes sito tam pomaly vkládáte a necháte přejít varem.Pak halušky vytáhnete a propláchnete vodou.Mezitím si nakrájíte na jemno slaninky a pak je dáte na halušky,které promícháte s bryndzou.Pro ty lepší dietáře můžete přidat smetanu.


Přeji Vám dobrou chut !

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

SyMa 27. 11. 2008, 12:50
Brambory se nevaří.Jsou to tak 3 porce. Možná i čtyři. Záleží jací jste jedlíci :-$
natmeg 27. 11. 2008, 10:46
Dobrý den, brambory se nevaří předem? Pro kolik lidí to asi je? *-)
SyMa 27. 11. 2008, 10:44
Dobrý den, dnes jsem dělala vaše halušky.Jsou výborný (clamp)Byla to rychlovka.Vždycky jsem slyšela, jaká je to práce udělat si doma halušky........Práškovým už odzvonilo (tudledudle)Super (Y)
90501 10. 12. 2008, 20:16
@SyMa Dobrý den omlouvám se neregistrovala jsem že jste psala tak snad vám chutnalo moji známý je mají moc rády.Marie

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie