(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Mleté maso zapečené v zelném listě
Potřebné ingredience
zelí, mleté maso, česnek, koření, cibule, sádlo,vajíčko
Postup přípravy
Nejdřív si ochutíme mleté maso - sůl, pepř, česnek, vegeta, majoránka,vajíčko.
Pak si spaříme hlávku zelí tak, že ji vložíme do horké vody a postupně odlupujeme změklé listy. Poté do nich zabalíme kousky masa a spíchneme párátkem.
Na sádle zpěníme cibulku, tu přendáme do remosky, na to poklademe závitky, podlijeme trochou vody a pečeme do zlatova. V průběhu pečení závitky poléváme výpekem, v případě potřeby dolijeme vodu.
Pak si spaříme hlávku zelí tak, že ji vložíme do horké vody a postupně odlupujeme změklé listy. Poté do nich zabalíme kousky masa a spíchneme párátkem.
Na sádle zpěníme cibulku, tu přendáme do remosky, na to poklademe závitky, podlijeme trochou vody a pečeme do zlatova. V průběhu pečení závitky poléváme výpekem, v případě potřeby dolijeme vodu.
maso zabalené v listě
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé