Zobrazit přihlášovací formulář

MOJE PRVNÍ FIGURKA

0.0
MOJE PRVNÍ FIGURKA

Potřebné ingredience

jak jsem viděla tady na MMB ty krásné figurky,tak mi to nedalo a taky jednu zkusila,no na první pokus nejsem moc spokojená,klaním se všem co ty figurky umí dělat,kdyby jste měli nějaký zlepšovák tak mi určitě písněte,a teď ta moje kritika,vlasy to je takové to afro,ruce ty se mi zdají takové gumové a vytvarovat prsty -no to bylo nad moje síly,co se mi snad nejvíc povedlo tak byly boty!!!!!!napadlo mě ,že by možná bylo dobré mít doma modelovací kostice,snad by ta figurka byla i lepší!no nevím!posuďte sami a kritikou mě nešetřete!!!!!!

Postup přípravy

-

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tchyna 10. 11. 2008, 13:22
holky moc děkuji za pochvaly (L) (L) (L) (L) (L)
Zrušený účet 10. 11. 2008, 9:38
Klobouk dolů před ták krásnou postavičkou (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 9. 11. 2008, 20:50
Dooooooost dobrý!!!!! |:o) |:o) |:o) (hello)
stambi 8. 11. 2008, 17:15
Jarmilko je to moc pěkné!!!Já mám kostice jen chvilku a postavičky jsem dělala taky všelijakýma domácíma pomůckama :-)Jinak postupuji jako Olinka (Y) (Y) (Y)
tchyna 8. 11. 2008, 13:23
Olgo,díky za cenné rady (L)
Init 8. 11. 2008, 12:41
Jarmilko, to je dělané bez kostic? Tak to smekám, fakt je moc povedená. Na prstíky já jen splácnu ruku do kulaté placičky, nožíkem naříznu prsty a pak jednotlivě vyšmoulám do správného tvaru, je to piplačka, ale jde to. Vlásky se dají dělat různě - přes lis na česnek - ty jednotlivě přikládám po obvodu a rozdělím pak pěšinkou a zastřihnu nůžkama do potřebné délky - až po kovový cedník - z toho vznikne pěkný ježek. Nebo v ruce tvořím takové šneky a připlácnu k hlavě viz dort striptérka - vznikne pak kudrnatý porost. (Y) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie