(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
"kuskus"

Potřebné ingredience
olej olivový
máslo
cibule nebo pórek
maso -kuřecí nebo vepřové
"kuskus"
sklenice vývaru
žampióny
sůl nebo bilinková sůl
Doba přípravy 15 - 20 min
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji osmahnu cibuli nebo když chcete dělat kuskus s pórkem, začneme masem, na kostičky či pomleté prudce osmahneme, přidáme pórek do změknutí, můžeme přidat houby, či jinou zeleninu a nakonec vsypeme kuskus, tedy těstovinu, které je hotová za pět min. k tomu vlejeme vývar a mícháme, kuskus natáhne vodu a změkne, vývar přidáváme do změknutí, ale jídlo nesmí ve vodě plavat, místo obyč soli lépe chutná bilinková, možností je spousta a chutná. Je to lehké jídlo mnoha kombinací. Dobrou chuť.

takhle chutná
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé