Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

KUŘE ála KRÁLÍKNA ČESNEKU S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM A VAŘENÝM ČERVENÝM ZELÍM

0.0
KUŘE ála KRÁLÍKNA ČESNEKU S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM A VAŘENÝM ČERVENÝM ZELÍM

Potřebné ingredience

-přísady::CELÉ KUŘE(kdo chcemůže bez kůže, ale s ní je to lepší, nebo jen kuřecí prsa, v tom případěnepředdusit, ale rovnou připravovat v sosu!!!), NEBO PORCE DLE LIBOSTI(NEBO KRÁLÍK, JE TO PŮVODNĚ RECEPT KRÁLIČÍ-RODINNÝ, DĚDĚNÝ RECEPT!!!).ŠPEK, CIBULE, ČESNEK, SŮL, poloHRUBÁ MOUKA, VODA....NAKONEC KNEDLÍČEK A ZELÍČKO A PIVÍČKO

Postup přípravy

Porce masa poctivě nasolíme, malinko podlejeme a dáme v přikrytém pekáčku dusit.Zvlášťv rendlíku na nakrájený špíček(množství dle chuti já dávám tak na dvě cibule zhruba velikost 10x10)nasypeme nadrobno nakrájené dvě větší cibule a spolu děláme do sklovata...přidáme trochu soli a hlavičku česneku který je namačkaný(přes ten strojek)..malinko naředíme vodou.Pokud je maso už měkčí přelijeme ho směsí a pečeme v tom(já to dělám tak že to večer takto připravím a nechám do druhého dne uležet)...Kdyžmá směs nazlátlou barvu ochutnáme a kdyžtakdle chuti dosolíme a dočesnekujeme...vyndáme maso a vykostíme, směs zaprášíme moukou a necháme propéct dokud se neudělá polotuhý sůsek...koncová barva musí být zlatavá a konzistence tak, že když naberete na lžíci tak nesmí técta čvachtat, ale jakoby se táhnout)Do sosu vrátímemao a necháme prohřát...Připravíme knedlíčky které sůskem přelejeme a dáme zelí a maso, nalejeme pivínko a .........................................................................

PŘED ZAHUŠTĚNÍM, VYKOSTĚNÍM A DOPEČENÍM

KONEČNÝ VÝSLEDEK

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie