(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Opilý Kapucín

Potřebné ingredience
Na korpus: 250 g Hery, 220 g cukru, 6 žloutků, sníh ze šesti bílků a lžíce cukru, 120 g polohrubé mouky, van. cukr, prášek do pečiva, kakao
Na náplň: rybízový džem, broskvový kompot, a nádivka z 200g vlašských ořechů, 200 g cukru a 1 dcl rumu.
Poleva: jedna 200 g čololáda na vaření, půl kostky másla a dvě lžíce zakysané smetany (nemusí být, ale s ní není poleva tak tvrdá). Takže, jak má kdo rád:-)).
Postup přípravy
Máslo, cukr a žloutky vyšleháme do pěny, pak přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a pak opatrně vmícháme tuhý sníh. Dáme péct. Upečené a vychladlé potřeme džemem, poklademe broskvemi, navršíme nádivku z ořechů a polijeme čokoládou.

Pohled z blízka.

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bocan
(upraveno)
2. 12. 2008, 8:46
Dobrý den tak jsem dělala o víkendu tutu buchtu, je to vynikající, už dlouho jsem nic lepšího nejedla.Je to výborné a moc chutné díky za recept s pozdravem Gábina :-


nahlásit

Delisa
(upraveno)
2. 12. 2008, 14:55
@Bocan
Dobrý den Gábino, jsem ráda, že i u Vás zabodovala. Podle mě je to nejlepší využití vlašáků



nahlásit
nattyska
(upraveno)
29. 11. 2008, 16:24
Musím pochválit
jednoduše mnamozní a skvělé
Natálie



nahlásit
nattyska
(upraveno)
30. 11. 2008, 17:09
@nattyska
Za poslední dobu jsem nejedla nic lepšího.
měl úspěch i na narozeninové oslavě.Natálie


nahlásit

Delisa
(upraveno)
1. 12. 2008, 20:25
@nattyska
Tak to mám radost
. Já ho taky miluju.


nahlásit

Delisa
(upraveno)
29. 11. 2008, 20:39
@nattyska
Dobrý večer Natálie, jsem ráda, že Vám chutná tak jak mě







nahlásit