Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

KUŘE NA JABLKÁCH A MEDU

0.0
KUŘE NA JABLKÁCH A MEDU

Potřebné ingredience

1 rozporcované kuře
3 oloupaná středně velká jabka
cca 1dl bílého vína
cca 3 lžíce medu
sůl, máslo

Postup přípravy

Do pekáče vymazaného máslem nahrubo nastrouháma jablka a dáme osolené kuře. Pečeme na 200stupňů. Rozmícháme si víno s medem a během pečení potíráme a to často. Do zlatova upečené kuře podáváme s rýží, brambory, hranolky nebo s bramborovými knedlíky a zelím. Takto upravenou můžeme podávat i kachnu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vrtulinka 5. 11. 2009, 18:54
Já jsem špatná kuchařka ;-) ;-),ale tenhle recept je i pro takový laiky jako jsem já (Y) (Y) (Y) (Y) Kuřátko je šťavnaté a má výbornou chuť - SUPER (L) (L) Moc děkuji (radost) (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie