Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept

Pečené hradecké koule

0.0
Pečené hradecké koule

Potřebné ingredience

30 dkg vepřového bůčku, 5 dkg vepřových jater, 1 rohlík, 1-2 stroužky česneku,
1 vejce, kmín, pepř, sůl, případně trošku strouhanky

Postup přípravy

Rohlík krátce namočíme do mléka, vymačkáme a společně s bůčkem, játry a česnekem umeleme.
Přidáme vejce, osolíme, opepříme. Ruce namočíme do vody a tvarujeme koule.Klademe je do hodně vymazaného pekáčku, posypeme kmínem. Mírně podlijeme vodou a upečeme do červena.
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie