Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kapr na šlehačce

0.0
Kapr na šlehačce

Potřebné ingredience

1 kapr,
koření na ryby,
trošku sladké papriky,
trošku polohrubé mouky,
šlehačka

Postup přípravy

Očištěného kapra nakrájíme na podkovy, osolíme a můžeme přidat koření na ryby, obalíme v polohrubé mouce, do které jsme vmíchali trochu sladké papriky. Podkovy smažíme na olivovém oleji po obou stranách dorůžova, porce kapra vyjmeme a olej slijeme, maso vrátíme zpátky na pánev a zalijeme šlehačkou, kterou necháme zpěnit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie