Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Arabelčiny speciální zapékané brambory

0.0
Arabelčiny speciální zapékané brambory

Potřebné ingredience

brambory, salám, olej, vejce, kyselá okurka, strouhaný sýr, mléko

Postup přípravy

viz foto postup

brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, pak necháme vychladnout, oloupeme a uděláme stejně jak na bramborový salát - kráječem na brambory a smícháme s trochou olivového oleje

přidáme nakrájený salám - v mém případě poličan a šunka , smícháme

kyselou okurku nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme k bramborám - přidáme i nálev z okurek -přiměřeně

přendáme do zapékací mísy a posypeme kořením na hranolky - je to speciální koření od Avokada bez glutamátů vhodné pro děti

zalejeme vajíčkem rozmíchaným v mléce a pečeme v troubě při 160 stupních do té doby, až je vajíčko hotové.

Ke konci pečení posypeme strouhaným sýrem aještě krátce zapečeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jananovazak 1. 8. 2016, 21:50
(Y) (Y) (Y) (Y)
ita2 31. 10. 2009, 16:02
Musím pochválit váš recept |:o) ve středu jsem tyhle brambory pekla k obědu a nic nezbylo, takže jsem je musela večer péct znova :-D , aby ti moji hladoví kluci měli o prázdninách co jíst :-D moc jsme si všichni pochutnali. Dneska je chtěli zas, ale měli smůlu (smich) Máte moc inspirující recepty, často podle nich vařím. Díky I. (F) (F)
arabelka 31. 10. 2009, 18:32
@ita2 MOCKRÁT DĚKUJI ZA POCHVALU, HROZNĚ MOC TO POTĚŠÍ (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) teď jsem se rozjela a přidávám stále další a další recepty, takže co jiného napsat, než ať chutná (L) (L) (L) (L)
adriM 30. 4. 2009, 14:20
Arabelko tak dnes právě obědváme vaše úžasné zapékané brambory, stačí malá změna a jsou fakt vynikající (Y) A ještě odpoledne budem mít jako dezert váš banánový úlet,jsem zvědavá :-) Je fajn,že tu jste,jsem poslední dny bez inspirace co vařit,tak budu koukat k vám |:o) (F)
arabelka 30. 4. 2009, 19:48
@adriM Andrej děkuju moc za tak krásný komentářík (F) (F) (F) (F). Hrozně mě potěšil, je fajnvědět, že se někdo inspiruje i z mých receptů. (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)
Monccca 7. 1. 2009, 19:57
Dobrý den (hello), teeeda, nestačím :-o :-o, vy jste hotová Magdalena Dobromila Retigová (Y) (Y). Prošla jsem si vaše recepty a hned mám o jeden stres míň (clamp) (clamp) - nemusím si den co den lámat hlavu s tím, co uvařit (dance) (dance). Díky moc .
arabelka 7. 1. 2009, 21:22
@Monccca Dobrý večer (hello), děkujuuuuuuuuuuu (F) (F) (F) to je milépřirovnání ;-) ;-) (L) (L) (L) (L). Doufám, že vám bude chutnat (zajic) (zajic) (zajic). Já taky díky (flower) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie