JAPONSKÁ RÝŽE SE ŠUNKOU
Potřebné ingredience
500g rýže-nejlepší je parboiled,200g šunky,150g sterilované kukuřice,150g sterilovaného hrášku,150g sterilovaných žampiónů,2 červené papriky2 střední cibule,sůl,pepř mletý,olej
Postup přípravy
Rýži uvaříme ve slané vodě a scedíme.Nakrájenou cibuli na oleji necháme zesklovatět,přidáme nakrájenou šunku na jemné nudličky nebo nastrouháme,papriky také na nudličky,trochu posekané žampióny a podusíme krátce.Pak zamícháme směs spolu s kukuřicí a hráškem do rýže a ochutíme.Podáváme chlazené jako salát s pečivem nebo jako přílohu k masům.Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ouhrabko
(upraveno)
19. 10. 2011, 11:36
Co je na tom japonského?
nahlásit