Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Králík na tymiánu - jednoduché a chutné

0.0
Králík na tymiánu - jednoduché a chutné

Potřebné ingredience

Králičí maso, olej, cibule, tymián, sůl, celý pepř, mouka na zahuštění.

Postup přípravy

Naporcované králičí maso nasolíme. Do hrnce dáme olej, nadrobno nakrájenou cibuli a větší množství tymiánu (já dávám na všechna 4 králičí stehýnka asi 3 až 4 lžičky tymiánu). Až je cibulka hotová, přidejte maso a orestujte. Podlijte vodou podle toho kolik chcete mít omáčky, přidáme celý pepř a dusíme. Až je maso měkké, vytáhněte ho a vývar trošku zahustěte. Můžeme dochutit podravkou. Velmi dobrá je k této pochoutce rýže.
Tento recept jsme si dost oblíbili a doufám, že i váš jídelníček zpestří.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cokyna68 18. 1. 2013, 10:38
Králíček se právě dusí-a ta vůůně (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie